Stort tack till alla som kom på vår informationsdag den fjärde juli!

Här kommer det första infobrevet från oss som driver förstudien om bya-hus med tillhörande bostäder. Vi kommer under sommaren och hösten skicka ut information om vad som händer i förstudien och även bjuda in till de arrangemang som kommer.

Den fjärde juli hade förstudien för byahus med tillhörande bostäder bjudit in till en informationsdag som Corona-anpassades genom att personer i Läppe med omnejd fick komma under olika tider på dagen.

När vi som arrangerade dagen höll på att sätta upp partytälten öppnade sig himlen i ett skyfall och vi började tro att vi skulle få ställa in dagen. Men när klockan närmade sig 11 sken det upp och det kom bara några enstaka regnstänk resten av dagen.

Det var runt 50 personer som passerade området under dagen och det kom många bra och kreativa idéer om hur vi ska jobba vidare för att skapa ett så bra underlag som möjligt för att skapa ett byahus och bostäder i Läppe.

Tack till alla för ert engagemang!

Alla som kom erbjöds korv med bröd och dricka och det fanns också en fiskdamm med isglass till barnen.

Nytt tillfälle i samband med årsmötet

En ytterligare möjlighet till information planeras till den 22/8 då Byalaget Kreativa Läppe ska ha sitt årsmöte och i samband med årsmötet kommer det ytterligare information om förstudien.

Vi håller på att bygga upp vår hemsidan och här tillkommer matnyttig information allt eftersom, så kolla gärna in den!

Med vänliga hälsningar
RoseMarie Hellén
Projektledare